• slide1
  CREATIVE DESIGNS BVBA
  UW SCHILDER UIT WILLEBROEK

  Met meer dan 25 jaar ervaring
  weten wij ieder project tot een succes te volbrengen.

  Gratis offerte   0488 90 51 47

Onze diensten

SCHILDERWERKEN

SCHILDERWERKEN

Wij voeren de schilderwerken uit voor grote en kleine projecten, in particuliere woningen of in appartementen. Muren, plafonds of trappen, met verftechnieken en kalkwerk zorgen wij ervoor dat alles er weer als nieuw uitziet!
INTERIEUR

INTERIEUR

Zowel voor exterieur als voor interieur kunt u op Creative Designs bvba een beroep doen. Vervolgens gaan wij met innoverende decoratietechnieken aan de slag om uw huis een nieuwe stijl mee te geven. Ook behangwerken en schrijnwerk zijn ons niet vreemd. Vraag ons ook gerust om advies over de make-over van uw badkamer.
MORTEX

MORTEX

Mortex tenslotte is onze specialiteit. Dit is een multifunctionele bekleding voor op minerale oppervlakken en is zowel voor nieuwbouw als voor renovaties uitermate geschikt, zeker voor de badkamer.

WELKOM BIJ CREATIVE DESIGNS BVBA, UW SCHILDER UIT WILLEBROEK

Bent u op zoek naar een schilder in Willebroek? Dat treft, want wij bij Creative Designs bvba staan reeds voor u klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak weten wij ieder project tot een succes te volbrengen. Ook onze zaakvoerder is steeds aanwezig en zorgt ervoor dat alles verzorgd en proper afgewerkt wordt achtergelaten. Wij zijn actief in Groot-Antwerpen, maar komen ook van Sint-Niklaas tot Mechelen en zelfs tot Malle.

CONTACTEER ONS

Bent u ge├»nteresseerd in de diensten van Creative Designs bvba uit Willebroek? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een offerte-aanvraag of voor verdere informatie.

Onze troeven

 1. Ervaring

  Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak weten wij ieder project tot een succes te volbrengen.

 2. Projecten op maat

  Of uw uit te voeren werken nu groot of klein zijn, zich in Willebroek of elders bevinden, wij beginnen er steeds met het grootste vertrouwen aan. Voor ieder project stellen wij voor u een plan op maat op.

 3. Origineel

  Creative Designs bvba staat in Willebroek en verre omstreken bekend om onze vaardigheid in decoratiewerken. Steeds komen we verfrissend en origineel uit de hoek om van uw woning een waar pronkstuk te maken waar u zich goed in voelt.

 4. Technische vooruitgang

  De combinatie van techniek en esthetiek maakt van mortex een ideaal materiaal, gemaakt uit natuurlijke kalk, en betekende een ware technische vooruitgang op vlak van coatings.

 5. Actieradius

  Wij hebben een actieradius in Groot-Antwerpen, maar komen ook tot in Sint-Niklaas, Mechelen en Malle.

Wenst u een offerte-aanvraag te bekomen, of gewoon meer informatie over onze werkwijze? Contacteer dan vandaag nog Creative Designs bvba uit Willebroek via onderstaand invulformulier. We helpen u dan graag spoedig verder!

NEEM METEEN CONTACT OP!

 0488 90 51 47  [email protected]