Bent u op zoek naar een goede en ervaren schilder? In Willebroek kunt u hiervoor terecht bij Creative Designs bvba. Wij hebben een actieradius in Groot-Antwerpen, maar komen ook tot in Sint-Niklaas, Mechelen en Malle.


 Gratis Offerte   0488 90 51 47

GEEF UW INTERIEUR EEN OPKNAPBEURT

Wenst u uw interieur in Willebroek of ruime omstreken van Groot-Antwerpen een grondige facelift te geven? Zoek dan niet langer naar de geschikte partner, bij Creative Designs bvba hebben wij de professionele vakmensen in huis die dit klusje even klaren voor u. Met meer dan 25 jaar ervaring in schilderwerken, bent u er zeker van dat de nieuwe inrichting van uw huis proper en kwaliteitsvol afgeleverd zal zijn.

BEHANGEN EN KALKWERK

Het hoeven niet altijd schilderwerken te zijn om uw woning te verfraaien. Ook met behangpapier kunt u uw kamers een verrassend veelzijdig tintje meegeven. Of u nu een klassieke stijl nastreeft of eerder de moderne kant op wenst te gaan, wij weten overal wel raad mee. Creative Designs bvba voert voor u ook kalkwerk uit. Onze specialiteit is het bepleisteren met mortex.

SCHRIJNWERK EN DECORATIEWERKEN

Ook voor verschillende schrijnwerken voor uw interieur mag u op onze vakkennis een beroep doen. Creative Designs bvba staat in Willebroek en verre omstreken, van Sint-Niklaas over Mechelen tot Malle, bekend om onze vaardigheid in decoratiewerken. Steeds komen we verfrissend en origineel uit de hoek om van uw woning een waar pronkstuk te maken waar u zich goed in voelt. Bovendien geven we op ons verfijnd werk steeds een garantie mee.

CONTACTEER ONS

Plant u veranderingen door te voeren aan uw interieurinrichting? Wilt u uw badkamer eens wat opfrissen? Aarzel dan niet contact op te nemen met Creative Designs bvba om professioneel advies in te winnen. We beantwoorden uw offerte-aanvraag dan graag met een realistisch prijsvoorstel.

Referenties