Bent u op zoek naar een goede en ervaren schilder? In Willebroek kunt u hiervoor terecht bij Creative Designs bvba. Wij hebben een actieradius in Groot-Antwerpen, maar komen ook tot in Sint-Niklaas, Mechelen en Malle.


 Gratis Offerte   0488 90 51 47

MULTIFUNCTIONELE BEKLEDING IN MORTEX

Voor plaatsers van mortex in Willebroek bent u bij Creative Designs bvba aan het juiste adres! Na meer dan 25 jaar ervaring kunnen we onszelf met gepaste trots en overtuiging specialisten in deze bekledingstechniek noemen. Ontdek zelf de multifunctionele toepassingen van deze pleister in uw woning!

WATERDICHTE BEKLEDING

De combinatie van techniek en esthetiek maakt van mortex een ideaal materiaal voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Mortex is een minerale micro-mortel, gemaakt uit natuurlijke kalk, en betekende een ware technische vooruitgang op vlak van coatings.

Dit waterdicht en ondoordringbaar materiaal is zeer slijtvast en flexibel, wat het tot een dankbaar materiaal maakt om mee te werken. Het vereist hetzelfde onderhoud als voor natuursteen om de ondergrond in zijn mooiste aspect te behouden. Uiteraard is dit een uiterst geschikt materiaal om te gebruiken in de badkamer.

TOEPASSING VOOR VLOEREN, MUREN EN MEUBELS

Het mooie, naadloze resultaat dat verkregen wordt en de ongeëvenaarde slijtageweerstand biedt materialen die bekleed zijn met mortex een mooi en langdurig leven. Daarom passen we dit bij Creative Designs bvba regelmatig toe op vloeren, muren en meubels. Ook voor trappen is dit een gedroomd materiaal wegens de stevigheid.

Ook de waterdichtheid maakt dit de ideale afwerking voor uw badkamers, keukens of zelfs voor zwembaden en vijvers. Bij een renovatie hoeft u de oude ondergrond niet uit te breken, in de meeste gevallen kunt u de laag mortex er gewoon bovenop plaatsen. Dat scheelt weer heel wat extra werk!

CONTACTEER ONS

Plant u naast schilderwerken ook nog andere werken aan uw interieur? Dan is het een goed idee om eens te informeren bij Creative Designs bvba uit Willebroek. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte-aanvraag!

Referenties