Bent u op zoek naar een goede en ervaren schilder? In Willebroek kunt u hiervoor terecht bij Creative Designs bvba. Wij hebben een actieradius in Groot-Antwerpen, maar komen ook tot in Sint-Niklaas, Mechelen en Malle.


 Gratis Offerte   0488 90 51 47

SCHILDERWERKEN VOOR BINNEN EN BUITEN

Voor schilderwerken in Willebroek en de ruimere omgeving rond Groot-Antwerpen moet u bij Creative Designs bvba zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring brengen wij zowel grote als kleinere projecten steevast tot een goed einde.

SCHILDER- EN VERFTECHNIEKEN

Zowel voor interieur als voor uw exterieur voeren wij bij Creative Designs bvba uw schilderwerk uit. Hiervoor gebruiken we diverse verftechnieken voor het schilderen van plafonds, muren, trappen enzovoort. Ook voor kalkwerk kunt u ons inschakelen. Voor al onze schilderwerken maken wij gebruik van duurzame en kwaliteitsvolle merken.

PROJECTEN OP MAAT

Of uw uit te voeren werken nu groot of klein zijn, zich in Willebroek of elders bevinden, wij beginnen er steeds met het grootste vertrouwen aan. Voor ieder project stellen wij voor u een plan op maat op. Met meer dan 25 jaar ervaring, mag u er zeker van zijn dat ieder project proper afgewerkt, kwaliteitsvol en volledig volgens de gemaakte afspraken afgeleverd zal zijn. Onze specialiteit is het bepleisteren met mortex.

CONTACTEER ONS

Hebt u binnenkort iets te schilderen in uw woning, en hebt u geen tijd of geen zin om daar zelf aan te beginnen? Schakel dan een professionele schilder in, dan bent u er zeker van dat alles snel en volgens de regels van de kunst is uitgevoerd.

Bovendien wordt de hinder voor u beperkt in tijd. Neem vandaag nog contact op met Creative Designs bvba voor een vrijblijvende offerte-aanvraag of meer informatie.

Referenties